Nopean toiminnan joukot (Keltsu)

Nopean toiminnan joukot on STEA:n rahoittama vapaaehtoistoiminnan malli, jonka tavoitteena on tarjota Kuopion heikoimmassa asemassa oleville väestöryhmille merkityksellistä toimintaa ja lisätä heidän hyvinvointiaan, arjen hallintaansa, sosiaalisia verkostojaan sekä osallisuuden kokemustaan.

Sirkkulanpuiston nopean toiminnan joukot -hankkeen logo

Hankkeen toimitila on lämminhenkinen kohtaamispaikka Keltsu, jonne kaikki arkeensa sisältöä, sosiaalisia kontakteja ja mielekästä tekemistä kaipaavat ovat tervetulleita.

Avoimina aukioloaikoina Keltsussa on mahdollisuus lukea päivän lehti, kahvitella, rupatella, hoitaa virastoasioita puhelimitse ja tietokoneella, tulla kohdatuksi juuri sellaisena kuin on ja päästä osaksi yhteisöllistä ja yhdenvertaisuuteen uskovaa tunnelmaa. 

Avoimien aukiolojen ulkopuolella tarjoamme erilaisia ryhmätoimintoja, joita vapaaehtoiset ja/tai hankkeen työntekijät ohjaavat: liikuntaa, kädentaitoja, museo- ja teatterikäyntejä, luontoretkiä ym. Aktiviteetteja pyritään järjestämään kävijöiden toiveiden ja mielenkiinnon kohteiden mukaan, ja niihin osallistumisesta ei tule osallistujille kustannuksia. Osa toiminnoista on säännöllisesti toteutuvia, osa kertaluontoisia. Hankkeen Fb-sivulle ja Keltsun infoseinälle päivitetään kunkin viikon sisältö.


Tarjoamme myös asiointiapua virastoon, lääkäriin ja muihin palveluihin. Otathan yhteyttä hankkeen työntekijöihin, jos mieltäsi askarruttaa jokin asia ja kaipaat apua tai neuvoja. 


Keltsu sijaitsee osoitteessa Kuninkaakatu 30, ja sen avoimet aukioloajat ovat ti, ke ja to klo 10–12.


Hankkeen työntekijät:


Tiia Eskelinen 

puh. 044 714 8005 / Whatsapp

tiia.eskelinen@ry.sirkkulanpuisto.com


  

Mari Ahtiainen 

puh. 044 714 8013 / Whatsapp 

mari.ahtiainen@ry.sirkkulanpuisto.com

   

https://www.facebook.com/sirkkulanpuistonNTJ

Tiia Eskelinen
Tiia Eskelinen
Mari Ahtiainen
Mari Ahtiainen