TuNe - Sirkkulanpuiston tuki- ja neuvontatyä

TuNe - Elämä vireeseen - hanke on Sirkkulanpuiston tuki- ja neuvontatyön hanke. Toiminnan tavoitteena on tukea haastavissa elämäntilanteissa olevien henkilöiden elämänlaatua ja -hallintaa jalkautuvan tuki- ja neuvontatyön avulla. Toiminnan varsinaisena kohderyhmänä on kuopiolaiset täysi-ikäiset asunnottomat tai asunnottomuuden uhan alla elävät henkilöt.

TuNe-hankkeen logo

Hanke on osa eriarvoisuutta vähentävää ja osallisuutta vahvistavaa Arvokas-ohjelmaa ja toimintaa rahoitetaan STEA:n tuotoilla.

www.sinaoletarvokas.fi (avautuu uuteen ikkunaan)


Asiakkaalle:

Toiminta voisi sopia sinulle, mikäli tarvitset tukea elämän hallintaasi ja kaipaat rinnalla kulkijaa arjen haasteisiin. Voimme olla tukenasi esimerkiksi asunnon hakemisessa, virastoasioinneissa, tarvitsemiesi palveluiden piiriin pääsemisessä sekä mielekkäiden ajankäyttötapojen löytämisessä. Asiointi on mahdollista myös anonyymisti, emmekä kerää henkilötietoja.
Voit ottaa yhteyttä hankkeen työntekijöihin soittamalla/viestillä/WhatsApp:lla:

  • Joona: 044 714 8007
  • Ulla: 044 721 1550

Yhteydessä voi myös olla sähköpostitse tai hankkeen FB-sivuston viestien kautta (yhteystiedot sivun lopussa).

Yhteistyökumppaneille:

Tulemme mielellämme kertomaan hankkeen toiminnasta sekä traumainformoidusta työskentelystä yleisemminkin. Tuemme asiakasta kokonaisvaltaisesti elämän eri osa-alueilla hänen toiveidensa ja tarpeidensa mukaisesti. Olemme havainneet, että parhaisiin lopputuloksiin päästään tiiviillä verkostoyhteistyöllä. Teemmekin erittäin mielellämme yhteistyötä verkostojen kanssa, toki asiakkaan antaman luvan puitteissa.


Hankkeen työote: Hankkeen psykososiaalisen työskentelyn viitekehyksenä on traumainformoitu kohtaaminen. Hankkeen aikana kehitettyä toimintamallia ollaan parhaillaan kuvaamassa Innokylään:

https://innokyla.fi/fi/toimintamalli/traumainformoitu-tuki-ja-neuvontatyo-palveluiden-ulkopuolella-oleville-henkiloille

(avautuu uuteen ikkunaan)


Yksilötyön lisäksi toteutamme hankkeen asiakkuudessa olevien henkilöiden kanssa tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan myös vertaisuutta hyödyntävää ryhmätoimintaa.


Yhteystiedot


Työntekijät


Ulla Särkkä

Vastaava ohjaaja

p. 044 721 1550


Joona Pikkarainen

Ohjaaja

p. 044 714 8007

joona.pikkarainen@ry.sirkkulanpuisto.comPaikka auki -työntekijä

Riina Happonen

p. 044 714 8006

riina.happonen@ry.sirkkulanpuisto.com


Hankkeen FB-sivu: www.facebook.com/TuNeHanke

Avaa hankkeen posteri tästä.